ANTALYA'NIN TEMİZ PLAJLARI: SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN HUZURLA BULUŞTUĞU YER
Palm-Beach-Blog-wrapper

ANTALYA'NIN TEMİZ PLAJLARI: SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN HUZURLA BULUŞTUĞU YER



 


 

 

  Yaz seyahati yapmak için ipuçlarının en önemlisi temiz plajlarda tatil yapmaktır. Temiz plaj denilince akla ilk gelen mavi bayraklı plajlardır peki mavi bayraklı plaj nedir?


 

Mavi Bayrağın Anlamını Bilmek

 

Su kalitesi, çevre yönetimi, güvenlik ve erişilebilirlik açısından sıkı gereksinimleri karşılayan plajlar ve marinalar, son derece saygın bir eko etiket olan Mavi Bayrak ile ödüllendirilir. Kıyı bölgelerinde mükemmel kalitenin işaretidir.

 

Kirlenmemiş Berrak Sular

 

 Mavi bayraklı plajlar suyun kalitesinden endişe etmeden yüzebilmeniz ve denizin tadını çıkarabilmeniz için kapsamlı testlerden geçen temiz ve güvenli denizlere verilen ünvandır.

 


 

Çevreye Karşı Sorumluluk

 

 Mavi Bayraklı plajların çevresel sorumluluk konusundaki kararlılığı Euphoria Palm Beach Resort tarafından paylaşılmaktadır. Bu plajlar, bölgesel ekosistemleri korumaya yönelik girişimleri ve uygun atık yönetimi uygulamalarını, geri dönüşüm programlarını içeren katı çevre yönetimi yönergelerini takip etmektedir. Otelimizin Mavi Bayraklı plajına yapılacak ziyaretler sürdürülebilir seyahati teşvik eder.

 

Erişilebilirlik

 

 Her yaştan ve fiziksel yetenekten insanı ağırlayan Mavi Bayraklı plajlarda erişilebilirlik ön planda tutuluyor. Güzel plajları herkesin erişebileceği hale getirmek için rampalar, yürüyüş yolları ve engelli bireylere yönelik konaklama yerleri gibi olanakları bulunuyor.

 

 

 

  Euphoria Palm Beach Resort Mavi Bayraklı Plajlar

 

 Antalya’da temiz plajları araştırdığınızda karşınıza çıkan Euphoria Palm Beach Resort, Mavi Bayraklı plajının yanı sıra Mavi Bayraklı plajlara yakın ideal bir konuma sahiptir ve size Akdeniz'in doğal ihtişamını keşfetme olanağı sunar. İster Lara Plajı'nın yumuşak kumlarını, ister Konyaaltı Plajı'nın sakin koylarını, ister Phaselis Plajı'nın eski dünya güzelliğini tercih edin, otelimize yakın birçok plaj arasından seçim yapabilirsiniz.


 

 

 Euphoria Palm Beach Resort olarak Mavi Bayrak unvanının önemine ve neyi temsil ettiğine (çevre koruma, güvenlik, erişilebilirlik ve eğitim taahhüdü) değer veriyoruz. Tatilinizi Mavi Bayraklı plaja sahip bir yerde geçirmeye karar verdiğinizde sadece güneşin ve denizin tadını çıkarmakla kalmıyorsunuz; aynı zamanda daha sorumlu ve sürdürülebilir bir turizm işletmesinin desteklenmesine de yardımcı oluyorsunuz.

 

 


 Mavi Bayraklı plajların güzelliğini kucaklarken lüks ve çevresel sorumluluğu birleştiren bir tatilin tadını çıkarmak için Euphoria Palm Beach Resort'ta bize katılın. Hemen rezervasyon yaptırın ve Antalya'nın Mavi Bayraklı plajlarının güzelliği sizi sarmalasın.